ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš

ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš

ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš

Naša cena 94,65 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
IG-4899888100126

Zdaj vam ABDO trainer twist za trebušne mišice lahko pomaga pridobiti čvrstejše, bolj seksi trebušnjake v samo 5 minut dnevno. ABDO trainer twist za trebušne mišice se lahko zasuka levo in desno za doseganje polnogibalnega treninga za vaše trebušnjake.

ABDO trainer twist za trebušne mišice je enostaven za uporabo. Če se lahko gugate na gugalniku, potem lahko uporabljate ABDO trainer twist za trebušne mišice za učvrstitev osrednjega dela in izgubo centimetrov v vašem pasu. Preprosto sprostite zatič in že se lahko zasukate iz ene strani na drugo stran in trenirate vašo postavo ter zmanjšate obseg pasu. ABDO trainer twist za trebušne mišice zagotavlja eno izmed najbolj popolnih vaj za trebušnjake na kompaktni napravi. Skrivnost je v učinkovitosti vaje s tehnologijo, ki jo uporablja. ABDO trainer twist za trebušne mišice zagotavlja upor pri spuščanju in dviganju. To zagotavlja dvojni vpliv v polovičnem času.

Poleg tega, pri ABDO trainer twist za trebušne mišice ne boste v skrbeh zaradi napenjanja vratu in hrbta, da bi dobili dobre trebušnjake. Naslon za hrbet podpira vašo glavo in vrat, medtem ko se gugate in s tem zmanjša napenjanje. Paket vsebuje komplet ekspanderjev za prsni koš.