Sesalnik za pepel - Woodburning  18l 1200W

Sesalnik za pepel - Woodburning 18l 1200W

Sesalnik za pepel - Woodburning 18l 1200W

Naša cena 72,82 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802908308

Hitro in učinkovito čiščenje peči pozitivno vpliva na ogrevanje in tudi na letno vzdrževalno intenziteto. Odstranjevanje pepela je zelo pomembno, saj očiščen kamin povečuje kroženje zraka in lažje opeče.

  • Z sesalnikom lahko temeljito in učinkovito očistite pepel, prah in nezgorele ostanke lesa
  • Sesalnik ima močan 1200W motor, kar zagotavlja optimalen prehod in omogoča sesanje tudi na težko dostopnih mestih.
  • Čistilec za pepel je opremljen s sistemom z dvema filtroma, filter HEPA in dodatni filter  preprečujeta uhajanje najmanjših delcev prahu iz ohišja. Hkrati sistem ščiti motor pred drobnimi prašnimi delci in zagotavlja zmogljivo delovanje. Priložene filtre je mogoče zlahka očistiti pod tekočo vodo, kar omogoča dolgo obdobje uporabe.
  • Posoda ima kapaciteto 18 litrov in je izdelana iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja visoko odpornost na prah in druge nečistoče. Stranske varnostne spone se enostavno odpirajo in zapirajo, kar omogoča neovirano izpraznitev po sesanju.
  • Optimalna dolžina napajalnega kabla omogoča veliko območje, v katerem se lahko uporablja sesalnik za pepel.
  • Zaradi velikega premera aluminijaste cevi je sesanje enostavno hkrati je cev trdna in fleksibilna. Notranjost je pocinkana, kar jo dodatno stabilizira in ščiti pred poškodbami. Na pokrovu motorja se aluminijasta cev enostavno sname ko se sesalec ne uporablja.