Na vrh

Garderoba SANDY Črna - visoki sijaj / AshDark

Razpoložljivost: Na zalogi

Čas dostave: 3-6 tednov

Redna cena: 495,50 €

Spletna cena: 352,90 €

Toggle Block Social

Opis

Naj bo predsoba stilsko in praktično opremljena, saj gre za prostor s katerim naš dom pri obiskovalcih pušča prvi vtis. Da bo predsoba urejena, jo opremite s potrebno omaro za čevlje, obešalniki in ogledalom v katerem se boste lahko ogledali ob zadnjem koraku.

Podrobnosti artikla:

• Dimenzije:

  Visoki omarici - 30x179x27 cm

  Omarica za čevlje - 64,5x70,5x27 cm

  Ogledalo - 64,5x108,5 cm

• Material: les-iveral

• Barva: Črna - visoki sijaj / Peoelnato siva (AshDark)

Dodatno

Mere Ne
Višina Ne
Širina Ne
Globina Ne
Material Ne

Financiranje

Financiranje

Varno in enostavno plačevanje

V Volino vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven. Neodvisno od izbire plačila vam nudimo brezplačno poštnino pri nakupu nad 99 EUR.

1. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

2. Kreditne kartice

Kreditne kartice omogočajo hitro in enostavno plačevanje. Potem, ko izberete izdelke, vas preusmerimo na varno povezavo, kjer lahko brez skrbi vnesete podatke o svoji kreditni kartici. Plačevanje omogočamo z naslednjimi kreditnimi karticami: Visa, Visa Electron, Mastercard ter Maestro.

3. Predračun

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic se uporabi številko naročila in namen plačila. Ob tem vam priznamo še dodatnih 3% popusta na naročilo.

4. Plačilo po povzetju

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino GLS kurirju ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pusti obvestilo, vendar vas pred prevzemom kontaktirajo preko telefona.

Novi izdelki

Izpostavljeno za vas

tole so posebno izbrani izdelki samo za vas
  • Veliki popusti tudi do 70%

    Od proizvajalca do vaših vrat

  • Spletna trgovina Volino trendy

    V ponudbi najdete več kot 3000 trendovskih produktov

  • Hitra dostava

    Večina artiklov se dostavi v roku 3-10 dni